torstai 18. tammikuuta 2007

UUSI SIVU



Edittiä 0:09: onnistuin vihdoin linkittämään tuon Pipoviikot-napin. Joka päivä jotain uutta sitä oppii. Eli selvisi mikä on viimeisin villitys. Nyt menen nukkumaan että jaksaa aamulla taas herätä ....

Lisäsin uuden lapassivun. Tarkoitus on kerätä sinne kuvia valmistuneista lapasistani. Saatan löytää vielä lisää vanhoja neulomiani lapasia äidiltäni. Nuorempana neuloin paljonkin kirjolapasia. Lasten ollessa pieniä äitini neuloi lapaset meille, kun minulla oli ompeluvaihde päällä silloin.


Nämä syksyllä neulomani lapaset ovat joutuneet eroamaan. Toinen hävisi loppusyksyn Hesan reissulla matkan varrella olevan huoltoaseman pihalle. Tämä havattiin vasta viikkojen kuluttua, kun järjestelin lapaslaatikoita. No, lankaa on jo ostettu lisää. Harmittava takaisku! Juuri noihin lapasiin sain sen kirjavan Nallen käytettyä lähes loppuun. Mieluummin teen sille uuden kaverin. Saan helpotusta jatkuvaan lapaspulaan. Ei ole tänä talvena paljon toppahanskoilla ollut käyttöä. Joten märkiä lapasia riittää. ENKÄ kyllä OSTA  meille lapasia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti