lauantai 24. maaliskuuta 2007

IHANA ILMA!



Tänään joimme kevään ensimmäiset päiväkahvit takapihan terassilla. Kevätkauden aloitus ulkona. Puunasin pöydän ja penkit talven nokikerroksesta. Lunta on pihallamme vielä niin paljon ettei kukkapenkeistä nouse vielä sipulikukkiakaan esiin. Seinän vierustat ovat jo sulaneet mutta niihin on kerätty kiviä. Kukkapenkit ovat vähän etäämmällä seinistä. Tämä on taas tällainen kuvaton postaus, mutta uusia kuvia löytyy Varaventtiilin puolelta.

Tuo laskurin pyöreä lukema pääsi yllättämään! Kiitos JaanaM kommentistasi. Ehkäpä jollain tasaluvulla sitten pidän arpajaiset, mutta tuo kymppitonni mennä vilahti ohi silmien. Alkuaikoina pojat seurasivat ahkerasti laskurin lukemia ja pitivät minut ajan tasalla.:) On tainnut into laantua.:D

Reikäneulehupparia olen yrittänyt saada valmiiksi. Miten voikin tuntua puuduttavalta sen neulominen. Hihojen pyöriöt on menossa ja huppukin on puolessa välissä. Mieli tekisi jo tarttua johonkin uuteen, mutta en aloita.

Taas on lähdettävä ruuanlaittoon, onneksi mies kypsentää ulkona broilerin koipia. Taidan lähteä keittelemään lisuketta ja tekemään salaattia!

Sitten lauantain sauna ja sohvalle kudin käsissä.

Keväistä lauantaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti