tiistai 27. maaliskuuta 2007

LANKAOSTOKSIA JÄLLEEN!




Tuo bambulanka vei mennessään!

Tarkoituksena oli ostaa vain yksi lisäkerä kaulahuivia varten, kun kahdesta olisi tullut liian lyhyt, vain n.110 cm, ja minä haluan kietaista sen ainakin kerran kaulan ympäri.

Mutta lisäksi mukaan lähtikin samaa lankaa vihertävänä pusero/jakkulankojen verran eli 600g ja samalla käytin sen Moda-lehden alekupongin. Nyt illalla tytär kokeili huivinpätkää kaulalleen ja ihastui materiaaliin. Jos en siis osta vielä lisää(toiveissa vaaleanpunainen) niin saankin heittää hyvästit "omalleni". Taas jäisi suutari itse ilman!



Enkä voinut olla käymättä Lidlissä!! Eikä kuvassa ole kaikki paketit!! Milloinkahan saan neulottua kaikki? Harmaakirjavaa ja sinikirjavaa kolme pakettia kutakin sekä turkoosikirjavaa kaksi. Paksuudessa ei Samokseen ole kovin suurta eroa joten ohjeita varmasti löytyy. Onhan Yhdessä neuloviakin jo aloitellut samoilla langoilla. Puuvillainen on kesällä hyvä materiaali. Olisipa ollut yksivärisinäkin noita lankoja ... tai... onneksi ei ollutkaan!

Pihamaalle en tänään ole ehtinyt vilkuilla, lumet varmasti ovat vähentyneet. Huomenna taidan käydä tarkkailemassa vähän kevään merkkejä.

Nyt iltapalalle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti