perjantai 9. maaliskuuta 2007

NÄÖNTARKASTUS



Nämä vapaapäivät tahtovat täyttyä kaikenlaisista menoista. Onneksi on näitä arkivapaita kuitenkin. Eilenkin kuskasin kuopusta teoriatunnille ja takaisin. Sen aikana tosin neulominenkin edistyi, siis Reikäneulehuppari.

Tänään näöntarkastuksen jälkeen aion jälleen käydä lankoja hypistelemässä. Niitä bambulankoja. Tytär tarvitsisi uudet unisukat ja suunnittelin kokeilevani bambulankaa niihin. Lankakaupan valmiit neuletilkut (Hjertegarnista ja Sirdarista) tuntuivat tosi ihanilta.

Kalamiehen paidallakin alkaa kohta olla kiire. Siinä tarvitsisin työrauhaa eikä kukaan saisi keskeyttää ajatuksiani koska helposti tulee virheitä. Tietsikka kun on samassa huoneessa. Eilenkin lähdin neulekoneen äärestä television ääreen olohuoneeseen puikottelemaan, kun tytär väsäili jotain esitelmää kouluun tietokoneella. Tänään pistän pöngän oven taakse, niin saan työrauhan.:D



Näihin uusiin ulkolaisiin lehtiin tulee säännöllisesti retkahdettua :D. Vaikken ehdi niitä ihanuuksia neuloakaan niin vinkkejä ja kaunista katseltavaa päiväkahville. Nämä neulelehdet ovat minun "iltasanomat", sitä varsinaista kun en viitsi koskaan ostaa. ;)

Hyvää päivänalkua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti