keskiviikko 28. maaliskuuta 2007

SIIVOUSTA



Tänään onkin ollut siivouspäivä. Tyhjensimme miehen kanssa kasvihuoneen ja puunasimme sen katosta lattiaan pesuaineen (Tolun) kanssa. Tämä kaunis ilma oli hyödynnettävä ja hyvä olikin puhdistaa kunnolla ennen kauden alkua. Ovi onkin vielä auki jotta kuivuisi nopeammin sisältä. Pitää muistaa käydä sulkemassa.

Kaulaliinasta ei puutu kuin pari mallikertaa niin keväthuivi onkin valmis viimeisteltäväksi. Kesken olevat lapaset aionkin tehdä sitten vihdoin ja viimein.Niiden valmistuminen on siirtynyt ja siirtynyt. Motivaatiopula kaiketi.  Eipä niillä enää taida käyttöä olla ennen syksyä, tosin saattaahan niitä yöpakkasia vielä olla myöhemminkin. Tiedä millainen takatalvi saadaan. Luultiinhan sitä marraskuussakin että talvi jo tuli jäädäkseen. Taidan kyllä uskaltaa jo kaikki toppatakit pestä kesäksi pois. Aloitinkin jo.

Kunhan iltapala on paistunut lähden vielä iltalenkille. Ostin eilen uudet lenkkarit ja täytyyhän ne jo nyt testata.


Meidän etupihalla on vielä näin paljon lunta!
Kovasti houkuttelisi jo haravan varteen tarttua, kun ihastellen olen kuvia nähnyt blogeissa viime aikoina. Takapihan puolelta on kyllä jo sulanut enemmän. Tämä kuva on otettu aamupäivän auringossa tänään.

Hyvää illan jatkoa! Lähden kurkistamaan uuniin onko jo valmista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti