sunnuntai 4. maaliskuuta 2007

SUNNUNTAITA!


Onpa mielikuvituksellinen otsikko! Linjoilla kuitenkin ollaan. Olen vähän lueskellut blogeja, kun rästiin ovat jääneet. En vain oikein jaksanut tällä kertaa kommentteja jättää, hengessä olen ollut mukana. Mukavaa katsella muiden valmiita kauniita töitä.:D Lapasia ja Reikäneulehupparia olen vuorotellen yrittänyt neuloa kun molemmat haluaisin kai valmiiksi yhtäaikaa.

Tänään pyykkikonekin surraa ahkerasti. Koneen rikkoutumisen takia en lakanapyykkiä pessyt "kylällä" yhtään. Nyt halvan sähkön päivänä yritän saada rästitkin pestyä.

Tänään aion keskittyä kalamiehen paitaan.



Malli löytyy Novitan 3-1998 lehdestä. Alkuperäinen ohje on Floricalle.  Eilen sain naputeltua loputkin kuviot koneelle. Se onkin tarkkaa puuhaa. Ihan kuvan mallisena en aio tehdä sitä, vaan toiveiden mukaisesti vähän pelkistin mallia. Lankana käytän "lempikonelankaani" eli Pirtin kehräämön 90 x 3 kampalankaa. Mallitilkkuakaan  ei tarvitse tehdä kun on tuttu lanka kyseessä.

Kunhan tämän saan valmiiksi voinkin paremmin keskittyä noihin yllämainittuihin aloitettuihin töihin. Tietynlainen paine syntyy noista tilauksista, aina. Olen kyllä montakin koneneulepaitaa vuosien varrella neulonut, mutta sellainen pieni jännitysmomentti lopputuloksen onnistumiselle nousee pintaan joka kerta.

Nyt lähden virittelemään ja kerimään lankoja.

Hyvää pyhäpäivän jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti