torstai 1. maaliskuuta 2007

TYÖRUPEAMA TAKANA!!!



Huomenna on vapaapäivä. Olikin tiivistahtinen viikko. Aikaista aamua ja yksi iltavuorokin välissä. Kummityttökin oli  viikolla yökylässä. Tänään töiden jälkeen lepäsin hetken, kovin sikeitä päikkäreitä en halunnut ottaa koska niiden jälkeen olisin ollut liian tokkurainen koko illan.

Kaiken kukkuraksi pyykkikone laukesi jo lauantai-iltana. Sitten alkuviikosta sitä jo korjailtiin muttei tarpeeksi. Pyykkiä piti käydä muualla jo pesemässä. Eilen saatiin jo kuntoon, mutta jotain siihen vielä perjantaina tullaan tekemään. Kyllä tänään  kuitenkin koneellisen jo pesin sillä. Takuuseen onneksi menee korjaus.

Vähän olen saanut neulottuakin, siis hyvin vähän. Tässä näkee tuon edistymisen,


kun vertaa edelliseen kuvaan.



Taitaa olla melkein viikko sitten otettu kuva! Vähän etuajassa aloitin tuon reikäneulehupparin, mutta kokopäiväisesti se ei kyllä tule etenemäänkään.

Huomenna keskityn tähän kalamiehen neuletilaukseen synttärilahjaksi. Kuvio on ensin naputeltava neulekoneen muistiin. Nykyiset neulekoneet ovat varmasti helpommin ohjelmoitavissa kuin tämä. Haaveena onkin ostaa uudempi joskus ... siis joskus...

Oli minulla jotain muutakin kirjoitettavaa mutta ei enää muistu mieleen. Kuten yleensä, kaikki mukavat jutun aiheet katoavat mielestä kun istahdan koneen ääreen. Eikä kymmensormijärjestelmänikään ole järin nopeaa. Onpa kaunis sanahirviö. Taidan lähteä nukkumaan kun ei järki enää luista sitäkään vähää mitä yleensä. :DDD



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti