perjantai 13. huhtikuuta 2007

KASVUNVARAA



Katiija pohdiskeli sukkien neulomisen aloitusta. Niiden neulominen on ainakin meidän perheen tarpeisiin aina ajankohtaista, siis tekeillä on aina jotkut sukat. Meidän miesväelle on helppo aloittaa sukkien teon kun ei tarvitse perussukkaa kummempaa olla. Omat ja tyttären pitsi- tms. sukat ovatkin sitten vielä tekemättä.

Nytkin on tekeillä uudet kun 13v on selvästi kasvuiässä. En tiedä mahtuvatko nämäkään enää syssymmällä. Aina vaan isommat on tehtävä, näistä olisi tarkoitus neuloa n. 43 kokoiset. Vasta alkukuusta sain n. 42 kokoiset valmiiksi. Ja heti uutta kehiin!

Nämä aloitin pääsiäisen aikaan kun halusin helppoa välipalaa. Iltamyöhällä ei televisiota katsellessa mallineulejutut luista. Huomaan sen siitä kun alkaa tulla virheitä niin kuin Samos-jakun neulomisessa. Langankiertoja jäi tekemättä ja nehän huomaa vasta useamman kerroksen neulottuaan.

Helmis pohdiskeli kesäisempää pipotempausta. Ehtisin varmaan jonkun tehdäkin.Näiltä elävän elämän töiltä saattaisi pikku hetkiä jäädä hattuilulle.

Nyt lähden tomaattien ruukutustöihin!

Mukavaa perjantaita ja 13. päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti