keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

LASKURI PALASI



Edit: Lisäsin varalaskurin. Se näyttääkin samat lukemat kuin varavarablogissani. Näin arvelinkin aikaisempien kokeilujen perusteella. Nyt se rullaa molemmissa. Pitänee ottaa joku muu käyttöön. Seurailen tilannetta.

Edit 2: poistin sen bloggerin laskurini tästä ja lisäsin tuon toisen. Kirjauduin uusilla tiedoilla niin onnistuin ainakin saamaan tämän Kotisivuille -laskurin. Supermuuri jääköön sinne bloggeriin rullaamaan. Nyt saa riittää tälle päivälle tämä säätäminen!

Eilen illalla huomasin, että lukemat hävisivät. Niin oli muillakin saman palvelun ottaneilla. Nyt sitten palasi reilut kolme tuhatta kävijää vähempänä. Mietinkin pitäisikö vaihtaa johonkin toiseen, mutta ovatko ne sitten sen varmempia toimimaan.

Tämä aamu alkoi vaihteeksi leipomistöillä. Litran taikinasta pari pellillistä puusteja, yksi pitko, pellillinen marjapiirakkaa sekä viisi pientä vadelmapullaa. 13v oli jälleen tyytyväinen. Makunautinnon kruunasi uusi Aku Ankka! Siis voiko enää enempää tuohon sanoa! Itsekin nuorena odotin aina innolla uutta numeroa. Sen avulla opin itse aikoinaan lukemaan samoin kuin kuopuksemmekin on oppinut.



Aina silloin tällöin olen laittanut kuvia vanhoista neuleistani. Tämän takin olen neulonut joskus vuonna 1980. Lanka on täyttä villaa, olisiko Rondon Timantti, muistaako kukaan sellaista lankaa? Äitini löysi tämän komeronsa hyllyltä jokunen vuosi sitten. Toin sen meille ja annoin tyttärelle. Eipä ole tainnut olla tällaisella käyttöä. Kokeilin sitä äsken ja sitähän voin käyttää mainiosti.

Parikymmentä kiloa kevennyttyäni reilu puolitoista vuotta sitten (itse asiassa 4.4.2005 menin ensimmäistä kertaa Painonvartijoihin) ei hyllystäni montaa sopivan niukkaa neuletta ole löytynyt. Nythän näitä kaarrokeneuleita on taas neulelehdissä vilahdellut. Takin väri on luonnossa vähän syvempi kuin kuvassa. Onneksi aurinko vähän pilveili, mutta sen verran kirkasta oli, että vähän sävy muuttui. Tällä kertaa kuvaajana toimi 13v. Yritin itse, mutten saanut julkaisukelvollista aikaiseksi.

Näille kuville vanhoista neuleista olen suunnitellut tehdä oman gallerian kunhan saan aikaiseksi. Osahan neuleista on jo ties missä, mutta kyllä näitä kotoa löytyy. Kyllä tämä digiaika on kätevää, vielä kun osaisi ottaa kaiken hyödyn niistä. Olenkin harkinnut meneväni kansalaisopiston kurssille, jos ensi kaudella järjestetään sellaista.

Eilen kauppareissulla tarttui uusin Sandra mukaan. Kauniita malleja jälleen.

Tällaista tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti