tiistai 3. huhtikuuta 2007

UUSI ALKU



Kyllä on mukavaa uuden työn aloitus! Nyt olen tomaattien istutusten jälkeen pessyt mullat pois sormistani ja jatkanut uusinta uutta.

Lankana viime kesän hailakan vihreä Samos, jota loppukesän alesta ostin. Jakun malli löytyy uusimmasta Novita kesä -lehdestä, numero 68 muistaakseni. Tällä mallillahan neuloin sen bambulankaisen kaulahuivin its.... eikun tyttärelleni. Heh, tästä sitten teenkin niin niin suuren ettei varmasti käytä...no ei vaisinkaan, vaan sopivan kokoisen itselleni.

Hihoilla jälleen aloitin kuten yleensä. Kuvassa näkyvällä hakaneulalla kiinnitän neulomisen ajaksi hihat yhteen. Matkan varrella lisään tarpeen mukaan. Näin on helpompi seurata, että tulee neulottua molempia kappaleita. Joskus huomasin neulovani vain toista hihaa. Selkeässä pintaneuleessahan sen huomaa, eikä se haittaa, mutta viime kesän Samos-jakun mallineuleessa tuli vähän sekoiltua lisäysten kanssa.

Miehen farkkusävy NYS -neule jäi odottelemaan uutta inspistä. Onhan tässä vielä tempausaikaa jäljellä. Minulla ei nimittäin ole sopivan kokoista kesäneuletakkia joten tämä ajoi edelle.

NYS -neuleeksi tätä ei taida olla kukaan muu tekijä valinnut, joten neulon sitten ihan YSsissein. Taidan lähteä jatkamaan kun vielä olen ihan yssin kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti