tiistai 12. kesäkuuta 2007

REISSUTULIAISET


Vihdoinkin ehdin kirjoittelemaan! Reissu oli ja meni. Oli mukavaa kävellä keskellä katuja Helsingissä kun poliisi oli pysäyttänyt liikenteen. Pitkä kulkue suuntasi matkan Hakaniemen torilta kohti Kallion kirkkoa.

Noh,... Hakaniemen torilla kun oltiin, joku ääni sisälläni kertoi että lankaa, lankaa lähellä. Vihreän vyyhdin langat täytyi tietenkin käydä hiplaamassa.


Tarttui vähän mukaankin.
Tallinnassa oli vain vähän aikaa emmekä lähteneet kiertueelle vaan tallustimme Sadamarketissa. Hiplasin kirjavia lankoja yläkerrassa, mutta koriin jäivät. Ihania värejä oli kylläkin tarjolla. Käsilaukun ostin sieltä itsel... siis tytärhän sen omi tietenkin. Saan kuulemma lainata sitä kuitenkin.

Kesä on siis ollut kiireinen ja tulee olemaan vielä heinäkuun puoliväliin, jolloin meillä vietetään tyttären rippijuhlia. Valmisteluja ei ole aloitettukaan ja vapaapäiviähän ei liiemmälti ole minulla. Pitänee pyytää anoppia ja äitiäni leipomisavuksi, jos näyttää siltä etten itse ehdi leipoa.

Tällä viikolla isä ja lapset mökkeilevät ja minä saan pyöräillä joka päivä tyämatkat. On saanut kuntoilua ja järveen olen pulahtanut työmaalla ennen töitä. Huuhtoutuu matkan hiet hyvin. Siis olen yksin kotona. Matkaväsymyksen olen saanut nukuttua, mutta työmatkat vaativat veronsa kun joka päivä tulee parikymmentä kilometriä pyöräilyä kiivastahtisen keittiötyön lisäksi.

Pihamaata olen valokuvannut ja kuvat tallentanut tietojen kera koneelle. Ne on pakko kirjoittaa heti ettei unohdu. Talvella on aikaa lisäillä Varaventtiilin sivuille kuvia ja tietoja pihamme kasveista.
 
Juhannusruusuaidanne kukoistaa runsaalla kukinnalla.


Alppiruusu 'Haaga'n kukinta alkaa jo mennä ohitse.



Pakko laittaa lähikuvaa...


Etupihan orvokit viihtyvät ruukuissa.

Taitaa neuleaiheiset kuvat odotella syksyä, malttakaa siihen asti odotella. Kiitoksia kommenteistanne. Nolottaa kun ei ole ollut aikaa vastailla, saati lueskella päivityksiä.
Nauttikaamme kesästä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti