torstai 19. heinäkuuta 2007

BLOGINI NIMI


Päivittyipäs tämä nopeasti!. Kirjoittelin tuonne laatikkoon tietoja tekeillä olevista neuleista ja päivitys tapahtui heti. Eli taas uusi päivitys tästäkin. Koittakaa kestää.

No, kerron vähän siis blogini nimen muodostumisesta. Kopsasin tämän suoraan Hepsiltä, kiitoksia!

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.

Mistä ne ovat peräisin?

Mikä on niiden tarina?

Mikä on sinun tarinasi?  Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi?

Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Olen aina pitänyt enemmän villalangoista ja varsinkin täysin villaisista ei keinokuituja sisältävistä langoista. Ja erityisesti ja nimenomaan suomenlampaan villasta. Isoäidilläni on ollut lampaita ja siis myös niiden villoista itse kehräämiään lankoja, joita olen sitten perinyt. Niitä on vieläkin jäljellä. Sitten olen ollut myös 5 vuotta töissä käsityöyrityksessä, joka oli erikoistunut valmistamaan neuleita ja jälleenmyymään muidenkin valmistamia suomenlampaanvillaisia tuotteita. Kuten huomaatte, =) sana villa toistuu useasti. Nimi yhdistyi mukavasti etunimeeni.

Samoin voisi ajatella, että tämä "pehmeä" jutusteluni teille on villaa (tekstinä ja kuvina). Kiva, kun olette tilanneet, tässäpä ovat villanne! Tämä siis on vähän villaista kaikenkaikkiaan :DD, toivottavasti osasin selittää. Olen joskus (IRL) kyllä vähän tosikkokin luonteeltani, vaikka yritän tänne vähän keventää tekstiä. Ja kirjallinen antini on aina ollut vähän tönkköä. =)

En taaskaan haasta ketään, vaan ottakaa haaste vastaan, jos haluatte.



Ja se pakollinen kukkakuva!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti