maanantai 16. heinäkuuta 2007

TOIPUMISPÄIVÄ





EEDITTIÄ: Kuvia laitoin näytille juhlien kukkasista Varaventtiilin puolelle. Ja vielä katkoo yhteyksiä nettiin.


Tänään olen "nauttinut" vähän hitaammista kiireistä, jälkipyykistä elikkä pöytäliinojen pesusta. Ja olihan tuota muutakin pestävää kertynyt parin päivän tauon jälkeen. Ja keittiön palauttaminen normaalitilaan oli myös tehtävä. Laina-astiat (kahvikupit ja leipälautaset) palautan huomenna työmaalle.


 


Tässä vielä salaattipöytää juomien kera. Kotikalja ja mehu tekivät kauppansa lämpimänä päivänä, onneksi ei paahtavana.





Neulomaankin olen tänään jo ehtinyt, iltapäivällä (huom. päiväunien jälkeen!!!) muutaman kerroksen MS3-huivia nimittäin, kohta on tokavihje tehty. Olisin päivittänyt blogiani jo aikaisemmin, mutta nettiyhteys on takkuillut ärsyttävällä tavalla. Kesken kaiken on vaan yhteys katkeillut.




Novitan uutta lehteä olen selaillut vähän. Osa malleista on ihan kivoja, MUTTA nuo lepakkohihat ja pussihihat eivät innosta. Jos teen niin täytyypi kaavoitusta muokata kuten ennenkin. Ei ole tällä mammalla paluuta 80-luvulle! Jospa ehtisin jonkun talvisen pitsijakun tehdä itselleni. Liitteen neuleista voisin neuloa useammankin puseron ja takin, mutta jostain kokovillaisesta langasta.

No niin nyt se äsken katkesi yhteys, onneksi tallensin tekstin ensin koneelle ja liitin takaisin. Pitääkin kirjoitella jatkossa ensin koneelle ja siirtää vasta sitten tänne. Ja katkesi ajatuskin samalla =(. Taidan mennä jatkamaan huivia, jospa se ei katkeaisi, tai lanka siis.



Sen verran vielä tarkistin että julkaisu onnistui. Jippii!!!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti