maanantai 20. elokuuta 2007

ELOKUUTA



Eilen illalla MS3 kuvatessani huomasin terassin pöydällä vihreän hepokatin.

Kameran säädöt nopeasti supermakrolle ja kuvaamaan ennen kuin hypähtää pois. Tästä muistui heti mieleeni, että tämä aika kesästä on yksi parhaimpia. Hämärtyvät lämpimät illat kera heinäsirkkojen sirityksen. Ainoa pihavalo on valkea leimukukkapenkki joka aivan hohtaa illan hämärässä. Harmi, etteivät illat enää viime viikon iltojen kaltaisia olekaan lämpimyydeltään.

Eilen illalla sain jo kutsun virkkausrinkiin ja varsinkin  siis tähän tempaukseen:


MS3 lähenee loppua, enää parikymmentä kerrosta. Jihuu! Seuraavaksi suunnittelemaan uusia juttuja.

Kymppiprojektista vielä. Langat on edelleen punnitsematta. Eipä tuo valmistuva huivi paljon vähennä varaston painoa. Vaikka leikistä kirjoitin ihan tosissani lähdin tähän mukaan. Painonvartijoiden avulla kun laihduin jo yli pari vuotta sitten reilut parikymmentä kiloa ja kolme on tullut tänä kesänä (vasta!!) takaisin. Kohtuullisen hyvin olen mielestäni hallinnut painoani. Minun on vaan pakko seurata painoani koska väsyneenä ja mielialaihmisenä olen sortunut vähän liian usein herkkujen syöntiin tänä kesänä. Tämä on salakavala tauti, ihan oikeasti! Olonikin on paljon virkeämpi kun syö kevyemmin.

No, tällaista vuodatusta tänään. Toivottavasti piakkoin kuvaa valmiista neuleesta tässä neuleblogissa.

Mukavaa illan jatkoa!!

PS korjasin tuon HuPo -linkin molemmissa postauksissa kun huomasin etteivät johtaneet oikeaan paikkaan. Nyt pitäisi toimia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti