perjantai 24. elokuuta 2007

LANKAVARASTONI



Vapaat kohta ohi! Taitaa jäädä puntaroinnit tekemättä. En ehdi, tässä menisi nimittäin koko loppupäivä. Tätyy varmaan ilmoittaa "hatusta" joku reilu arvio 10%projektiin.


Tähän kuvaan eivät edes kaikki mahdu. Huone on ennen ollut autotalli, mutta nykyisin ihan ikkunallinen asuinhuone. Kuvasta oikealle on vielä yksi parimetrinen elfakoriteline täynnä lankoja. On niitä muuallakin lisää. Ja vasemmassa peränurkassa on vielä kassikasa lattialla:

josta osa mahtui kuvaan. Kukahan ehtisi järjestellä nämä hyllyihin?

Lisää vielä kävin tänään ostamassa 200g kun ei ollut sellaista mitä tarvitsen lapasiin. En osannut päättää mistä väreistä neuloisin joten siksi lankaa on reilummin. Kuvaa en nyt laita niistä eikä muutenkaan kerro enempää vaan sitten myöhemmin kun ovat saapuneet vastaanottajalleen.

Uuttakin aloitin, nimittäin Minttumaari alkoi kiertyä aamun ostosreissulla puikoille. Lankana violetti Pirkkalanka. Tämän ajattelin ottaa ensi viikon reissulle mukaan matkaneuleeksi (jos en innostu neulomaan sitä loppuun ennen matkaa).

Viikonloppu meneekin töitä tehdessä joten neulomistahti hidastuu muutamaksi päiväksi.

Ai niin, meinasi unohtua. Uusin Taito-lehti tuli tänään ja tilaajalahjana sain mittanauhan. Niitä ei ole koskaan liikaa!

Mukavaa perjantai-iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti