lauantai 11. elokuuta 2007

LISÄÄ LANKAA



Kävin kaupoilla...

Anttilassa kun en Riihimäelle ehdi :DD
Vihertävästä (700g) suunnittelin jotain itselle ja vaaleanpunaisesta (800g) tyttärelle.
Automatkalla kaupalle mennessä soitin tyttärelle ja kyselin haluaisiko hän jonkun neuleen kyseisen värisestä langasta. Olipas helppoa ostaa "kun sain luvan". Vihertävä tarttui väkisin koriini. Nämä taisivat olla vähän lohtulankoja. Kiitos tsempeistänne. Saatan poiketa joskus toistekin savusaunaan!


Ai niin, meinas unohtua! Ostin myös tällaiset. Näytin äsken tyttärelle joka sanoi että hänelle kassi (siis taidan jäädä itse jälleen ilman kassia). Siis kassimalleja mietintään myös. Näin helppoa on miettiä mitä tekisi.

Äsken minut pyydettiin työhuoneestamme käymään olohuoneessamme. Varaventtiliä oltiin siellä lukemassa. Kylläpä näyttää kivalta *naurua* isolta ruudulta. Mies on rakentanut vanhan cd-soittimen kuorien sisälle tietsikan olohuoneeseen. Kätevästi naamioitu, ei nimittäin kukaan huomaa mitään erikoista. Anttilasta osti nyt langattoman näppiksen hiirineen tänään. (Meillä oli omat ostokset.) Nyt voimmekin katsella "salaa" televisiosta  sohvalla löhöten valokuvia koneelta ja seurata blogeja. Taidankin tästedes siirtyä sohvalle tekemään päivityksiä :) Ei tarvitse enää katsella erillistä isoa harmaata möykkyä olohuoneen nurkassa vaan tietokone on samassa pinossa muiden vempainten kanssa.

Kuvassa tietokone on siis tuo keskimmäinen, jonka vasemmassa laidassa näkyvät  harmaat kytkimet. Ne eivät juuri erotu hyllyn välistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti