perjantai 17. elokuuta 2007

UUSIA INNOSTUKSIA



Selvästi syksy lähenee ja neuleaiheiset innostukseni sen kuin lisääntyvät. Nyt pikaisen miettimisen seurauksena olenkin osallistunut  neulojien painonhallintaryhmään.



Nyt siis on tarkoitus keventää sekä lankavarastoa, että omaakin painoa. Pikkasen on tässä kesän myötä tullut jo pudottamiani kiloja takaisin, teemme niin hyvää ruokaa leirikeskuksessa. Nyt aion ryhdistyä!

Mietin vain kumpikohan on helpommin toteutettavissa. Lankavarastoani kun en ole tähän mennessä uskaltanut inventoida. Mutta paljon niitä on. Voisihan lankoja ehkä myydä, mutta en hennoisi millään luopua niistä muuten kuin neulomalla tai virkkaamalla. Joudunkohan ottamaan neulekoneeni käyttöön? Ehtiihän sitä vielä joulun alla pohtimaan keinoja.

Kiitoksia kovasti kommenteistanne edelliseen postaukseen. Hepsi ja Pami: Itsekin kun pidän kukkasista niin lisäilen kuvia vähän piristeeksi, kun ei neuleistakaan ole valmistunut mikään. Jonkun kivan puseron haluaisin myös aloittaa... ja sukkia ja ja... niitä lapasiahan tässä nyt mietitään.

MS3 -kuvien laittokin  sai vahvistusta. Kiitos Routa ja Rouva Oranssi!

Arja! Ei kai nyt  Melanie voi makuasioista loukkaantua!

Verano, teisa, Vape ja Hanna! Itse kyllä innokkaasti neulon sitä siipeä. Vitosvihje on kohta viittä vaille neulottu, neljä riviä puuttuu. Kyllä nelosvihje vähän alkoi puuduttaa lopussa, mutta sisulla jatkoin. Olisinpa muissakin asioissa aina yhtä sisukas. En ole vielä kurkannut viimeistä vihjettä vaan pidän itseäni vähän jännityksessä.

Minä lähden aamulla taas töihin. Sunnuntai on vaihteeksi vapaa. Silloin ehtisin taas neuloa. Kuopus lähtee huomenna Savonlinnaan pelaamaan jalista. Mies lähtee mukaan.

Hyvää viikonloppua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti