lauantai 1. syyskuuta 2007

HILJAISELOA


Angiina pukkas päälle joten päivittely on jäänyt vähemmälle. Lääkekuurin sain eilen kun kurkkukipu sen kuin yltyi jo minunkin kipurajan yli. Torstai-iltana kurkkasin kurkkuun ja peitettähän siellä oli! Ihan äkkiä en nimittäin normaalisti lääkäriin mene. Edellisestä lääkekuuristakin on jo useampi vuosi, en edes muista milloin. Yleensä olen aina terve, eikä nytkään ole kuumetta. Ajatus ei vaan oikein kulje. Nytkin saa korjailla kirjoitusvirheitä jatkuvasti.

Virkattu huivi valmistui eilen illalla, hapsut vain puuttuvat. Lankaa meni 120g, (Helmikselle tiedoksi). Kunhan pingoitan huivin ilmoitan sitten tarkemmat mitat ja hapsuihin kuluneen määrän. Hapsut ajattelin kiinnittää huivin vielä ollessa pingoitettuna.

Lankoja silmäilin "sillä" silmällä eli puntarointisilmillä. En nimittäin kyllä nyt ainakaan jaksa niitä puntaroida. Arvioisin kuitenkin määrän ylittävän 100kg rajan reilusti. Laskin nimittäin vasta kokonaiset kilon määrät. Todellinen arvioni on että niitä olisi jopa 150kg!!!! Konelankoja niistä on suurin osa mutta mukaan mahtuu niin kudontalankoja kuin paksuja käsinneulottaviakin. Tavoitteeksi laitan 10kg:n pudotuksen langoista. Katsotaan kuinka käy. Josko 5kg saisin neulottua käsin ja loput koneella. En tiedä kelpaako systeemini tempauksessa.

Oma painoni oli helppo puntaroida, tänä aamuna 67,4 kg. Siitä voisin laittaa tavoitteeksi 6kg. Kuntoilua täytyy lisätä kunhan toivun tästä taudista.

Nyt lepäämään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti