keskiviikko 19. syyskuuta 2007

MINTTUMAARI


Kyllä on taas tyytyväinen olo, kun saa neuleen valmiiksi. Vaikkei langankulutus ole ollut päätähuimaava kuten kymppiprojektissa täytyisi olla minun osaltani. Pitäisi ryhtyä neulomaan paksuista langoista eikä innostua ohuista huiveista joihin ei lankaa saa kulumaan reilusti. Haluan kuitenkin toteuttaa vain tällaisia ohuehkoja ja vieläkin ohuempia pitsihuiveja vielä syksyn kuluessa.


Minttumaari
lankana ohut Pirkka
puikoilla 4
langankulutus 129g
korkeus kärjen kohdalla n. 75cm
leveys ylhäällä n. 150cm


Sain tyttären esittelemään huivia, hänellä kun oli vaalea puserokin sopivasti päällä. Eihän tuosta tummasta langasta erottuisi kuvio muuten ollenkaan. Ensimmäinen kolmiohuivi, jonka olen neulonut. Sopiva kaulassa pidettäväksi, mutta seuraavan haluaisin tehdä isompana ja ohuempana. Jonkun muun mallisena tekisin. Ihania malleja kun löytyy runsaasti niin ei malttaisi tehdä heti samanlaista. Ihan mukavaa tätä oli neuloa, mallikerrat jäivät helposti mieleen. Väri käy Spectrumin viimeiseen kauteen, kuten aika moni tämän kuun neule/virkkuu.




Huivi taitaakin jäädä sitten tyttären käyttöön, se siitä sitten! Heippa vaan huiviseni!! Lähdenkin miettimään uutta huivimallia....ööö.... siis paksua jumpperimallia että langankulutus lähtisi lisääntymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti