lauantai 29. syyskuuta 2007

SORMIKASSATOA 2



Otsikossa pitäisi itse asiassa olla jo osa 4, koska loppukesän ja syksyn neljännet sormikkaat valmistuivat eilen. 13v eikun tänään 14v sanoi kadottaneensa lapasensa ARRGGHHH joten pikkutöitä riittää!

Nämä ovat siis kuopukselle.
Lanka Nalle
puikot 3 bambut
menekki 51g
silmukoita 48
joustin neulottu koneella
Olen joskus ennenkin neulonut resoriosuudet koneella, mm. puseroihin. Tulee tasaisempaa jälkeä ja nopeuttaahan se valmistumista.

Kukahan haravoisi pihaa?

Mitään suurempia neuletöitä en ole vieläkään saanut aloitettua. Mysteerihuivitkin ovat edelleen aloittamatta. Eilen illalla aloitin uudet sukat kärjestä alkaen, kun nyt vauhtiin pääsin kärkialoituksessa. Näitä sukkia suunnittelin siskolleni ja jos lankaa riittää niin kummityttökin saa sukat samasta langasta.

Keskimmäisen synttäreitä vietämme vasta parin viikon kuluttua kun minulla on tänään ja huomenna töitä ja mies ja kuopus Saimaaturnauksessa futaamassa. Juuri äsken lähtivät. Seuraavana viikonloppuna sankari itse on Espoossa futaamassa joten sovimme päivät sitten lokakuun puoliväliin. Silloin tosin itse olen jälleen töissä mutta ehdin kyllä valmistella(leipoa) loppuviikosta, kun silloin ei ole minulla iltavuoroa lauantaina ja sunnuntaina aamuvuoro. Tällaista elämä on, yhtä järjestelyä tämän ikäisten ja harrastavien lasten perheessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti