tiistai 27. marraskuuta 2007

TIISTAIAAMUNA



Edit lopussa...
Otsikko jälleen karkuteillä. ;D Ja kuvatonta tekstiä seuraa...

Kiirettä on pitänyt. Nytkin pitäisi lähteä lumitöihin. Käsitöitä on syntynyt runsaasti, koneella neuloen. Villatakki joutui siirtymään syrjään sillä myyjäisiinkin olisi ehdittävä tekemään lahjoituksia.

Lasten harrastusten tiimoilla siis noita myyntipöytiä taitaa tänäkin vuonna olla useampia. Puikoilla onkin tällä hetkellä koneessa huovutettavat lapaset ohuesta Pirkkalangasta kaksinkertaisena. Viime vuonna tein muutamat myyjäisiin eikä yksiäkään jäänyt omaan käyttöön. Tuntuu vähän kömpelöltä tikutella kuutosen puikoilla kun noita kirjavia neuloin kolmosilla.

Nyt on tietsikka jälleen putsattu ja kait tämä toimii taasen. Novitan neulomossa on keskusteltu Flower basket shawlin  ohjeesta. Ilmeisesti päivittyneellä uusimmalla (8) Adobe readerilla ohje ei avaudu enää kunnolla. Ja netistä ohje on poistettu ja kuuklettamalla löysin paikan mistä sen kyllä voisi ostaa.... mutta kun se on jo koneella tai siis on osittain enää. Kokeilin adoben 7 versiolla, muttei avaa silläkään kokonaan (etusivu katoaa kait avaruuteen).

Siis voisiko joku auttaa? Jos saisin vaikka skannatun ohjeen kokonaisuudessaan joltakulta teistä. Olin vähän suunnitellut neuloa tätä huivia lahjaksi. Olisin tosi kiitollinen. Harmittaa kun en tullut tulostaneeksi sitä ajoissa itselleni.:( Yritän välttää A4-saastetta, mutta pitäisi varmaan kuitenkin tulostaa kaikki ohjeet. PS. Sähköpostiosoitteeni löytyy tuosta ylhäältä vasemmalla. :)

Nyt lumitöihin!

Huiviohje saatu ja tulostettu. Vaati skannattuna että sain ensimmäisen kaavion. Kiitoksia vielä lähettäjälle. :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti