lauantai 12. tammikuuta 2008

IHANIA ILONAIHEITA



Töistä kotiuduttuani päätin tulla lukemaan blogien päivityksiä vaikka väsyttää reippaasti. Miten ihanaa ja piristävää olikaan lukea saamani huomionosoitukset You make my day -meemin tiimoilta. Lueskelu keskeytyi kun tytär soitteli kyytiasiaa. Hän oli ollut tyttöporukalla shoppailemassa ja kyseli heille kyytiä kotiin. Pari vuotta vielä ja hänellä on mahdollisesti jo oma ajokortti. Nyt on hakureissu tehty ja voin jatkaa kirjoittelua.

Olen erittäin otettu saamistani huomionosoituksista, KaSil, isognu ja angorina. Kyllä kannustaa jatkamaan tätä kirjoittelua vaikka päivitystahtini onkin hiukan taantunut. Mukava tietää että käytte kurkkaamassa. :D KIITOS TEILLE RAKKAAT YSTÄVÄT!!!

You make my day - teet päivästäni ihanan. Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.
-Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi - silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.
Kymmenelle näitä on jaettu, niin minäkin, järjestys on täysin sattumanvarainen.
Mietin omaa listaani ja totean kuten monet muutkin, että listan ulkopuolelle jää lukuisa joukko blogeja. Mutta teille juuri haluan nyt tätä hyvää mieltä jakaa edelleen jaettavaksi.

Hetkiä Heimolasta

Tuulintupa
Hepsin höpsötykset
sky blue cardigan
Katiija
Arjan neuleet
Kangaskasa
Helmis
Tellun blogi
Sinikan kutimet

Mielelläni olisin jatkanut listaa... :(

Nyt lähden lepäilemään sohvalle. Työpäivät tuntuvat hiukka väsyttäviltä näin reilun parin kuukauden tauon jälkeen. Vähän jaksan varmaan puikotella kuitenkin.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti