sunnuntai 3. helmikuuta 2008

LASKIAISSUNNUNTAI



Pullat on syöty ja ulkoiltu on ihanassa pyryssä. Pyöräilimme anoppilaan päiväkahville. Vähän hitaanlaistahan tuo polkeminen oli, mutta pystyssä pysyimme pöpperöisellä pyörätiellä. Eipä tullut pyllyliukuja, onneksi!

Kiitos apinasukkakehuista!

Nämä sukat edistyivät anopilla:



Laitoin tarkoituksella kaksi kuvaa. Ylempi linkitetty flickristä ja alempi vuodatuksen galleriasta. Minun silmissäni tuo ylempi on tarkempi. Molemmat kuvat on siirretty omalta koneelta ja pienennetty siirtämisen yhteydessä koneellemme netistä ladatun Shrink Pic -ohjelman (ilmainen) avulla. Vie nimittäin aika paljon vähemmän tilaa galleriassa nuo kuvat pienennettyinä. Onhan niitä vaikka minkälaisia ohjelmia kuvien käsittelyyn, mutta tämä toimii ainakin minulla kivuttomasti. Omalle koneelle haluan kuvat tallentaa mahdollisimman isoina, joistakin hyvistä otoksista kun voi olla hyötyä myöhemminkin, ehkä. Ja tilaa riittää koneellamme.

Taidanpa kyllä jatkossa linkittää pääasiassa tuolta flikcristä...

Lankana sukissa Nalle ja puikot 2,5. Aioin ensin tehdä lempparikantapään (tiimalasi), mutta päädyin vaihteeksi ihan ohjeen mukaiseen vahvistettuun. Ja värihän on tietenkin PS -kartalta. Lanka vaihteeksi ihan yksiväristä, kohta nuo kirjavat onkin jo tehty pois. Nuo sävysävyyn -kirjavat miellyttävät coloriyhdistelmistä minua eniten. Ja kuten todettu monelta taholta niin kirjavat ovat parhaimmillaan yksinkertaisissa  ja sileissä neuloksissa. Tai kirjovärinä yksivärisen parina lapasissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti