keskiviikko 13. helmikuuta 2008

NÄENKÖ UNTA?


Posti toi tänään paketin. Osasin odottaa jotain pientä yllätystä Kangaskasalta kiitokseksi saamastaan avusta Monkey-sukissa.

En kyllä osannut odottaa näin mahtavaa kiitosta!!! Olen ihaillen seurannut Kangaskasan lankavärjäyksiä ja nyt pääsin katsomaan (hypistelemään) livenä näitä ihanuuksia. Ssanat eivät nyt riitä, en osaa, mykistyin täysin!! Vihreä sävy on just (eikä melkein) minun sävyäni. Luonnossa ehkä hitusen sinertävämpää kuin kuvassa. Hemmottelusukat itselleni!

Punainen vyyhti huutelee jo tulla huiviksi, kunhan kohtaa arvoisansa mallin. Kaunista meleerattua harmaaseen? lankaan värjättyä. Minun värejäni tämä myös! Luonnossa tämänkin langan sävy on sinertävämpi.

Eilen oli myös pakettipäivä, Adlibrikseltä:

Tästä kaupasta on tullut tilattua ennenkin, kaikista en ole täällä postaillut, mutta ravelryn kirjahyllystä näkyy osa, kaikkiahan ei voi kai vielä lisätä sinne.

Kauniita mallineuleita noissa Erika Knightin kirjoissa ja vaikken ikuna neuloisi kirjoneuleita niin The Celtic Collection tarjoaa mahtavia kuvia ihan vaan katseltavaksikin. Tosin kuvia katseltuani sormet syyhyävät tarttua pitkästä aikaa kuvioneuleisiin ja koneellahan saisi kyllä nopeammin valmista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti