lauantai 3. toukokuuta 2008

JAYWALKER-SUKAT 2 ja edit



Edittiä: Neulomosta bongasin tällaisen knitalongin. Nyt vaan lapasia neulomaan!

Eilen sain valmiiksi sukat. Niitähän täällä on valmistunut useat tämän vuoden puolella. On ollut hauskaa kokeilla erilaisia sukkamalleja. Nämä viimeisimmät Jaywalkerit on aloitettu kärjestä tiimalasiversiona. Tähän aloitukseen kokeilin ja samalla harjoittelin virkkausaloitusta. Jotkut huivimallithan aloitetaan tällä menetelmällä. Ohjeita löytynee myös netistä, mutta itse seurasin Punokset puikoilla -kirjasta.

Näitä sukkia aion käyttää itse. Lanka on aivan ihanan väristä. Sitä jäi vielä 45 g jäljelle. Saisikohan siitä vielä sormikkaat. Ainakin jonkun muun värin kanssa. Langanhan ole saanut Kangaskasalta , joka on mestari värjäämään lankoja.


Raidat käyttäytyvät tosi mukavasti ja polvekekuvio vielä tehostaa lisää pikkuraidoitusta.

Lanka Nallea Kangaskasan värjäämänä
Ohje Jaywalker kärjestä
puikot 2,75
silmukoita 68
koko 38
menekki 105 g
Project Spectrum


Tässä vielä Hento kiurunkannus (Corydalis fabacea) -kukkasten seurassa. Kasviblogistani kävin lunttaamassa latinankielisen nimen. Sen päivittäminen on jäänyt pahasti kesken. Onpahan tallella kuitenkin :) Kun seuraava innostuksen jakso tulee niin lisäilen sinne sitten taas kuvia. Niitä tuli kyllä otettua jo viime kesänä ja tallessa ovat koneella. Kaikkea vaan ei ehdi tehdä vaikka haluaisi. Kuten tuota lähes parin tuhannen neliön pihaakaan en ehdi kesätöiden takia juuri kohennella, siis edes istutuksien kitkemistä. Vähänkös harmittaa! Mutta neulomista pitää olla tekeillä vaikka mikä olisi.

Nyt Samos-hupparin kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti