maanantai 19. toukokuuta 2008

NETTIPIMENNOSSA JA MUUTA HÄSSÄKKÄÄ...



Edit klo 12.35  Se virheellisellä osoitteella oleva blogi onkin jo poistettu ylläpidon toimesta. Kiitos ylläpidolle siitä :) Tilaajani blogispotissa, tarkistakaa että olette lisänneet sinne oikealla osoitteella olevan blogini. Se viallinen on varmaan hävinnyt suosikeistanne. Kiitos myös tilaajilleni. :)

Elossa ollaan ja linjoille palattu! Meillä katkesi laajakaistayhteys yllättäen reilu viikko sitten. Vika on jo korjattu ja lisäksi viallinen jatkojohtomme on vaihdettu uuteen. Vikaa oli siis molemmissa päissä ;D Muutaman päivän ajan olen nyt käynyt tutkailemassa uudistettua listaa... Hohhoijaa...

Onpa tapahtunut muutoksia poissa ollessani. Neulomoonkin meinasin mennä, mutta en sitten päässytkään... Mihin on tämä(kin) maailma menossa?

Kiitoksia kaikille lukijoilleni ja kommentoijille poissa ollessani! :)

Viikon verran elelimme ilman nettiyhteyksiä. Lapset alkoivat jo käydä kuumana ja jostain syystä viihtyivät välillä kavereillaan normaalia pidempään... No minulla oli aikaa neuloa sohvalla ja seurata lätkää samalla :) Tosin kesäaika on töissä alkanut täysillä toukokuun alusta, joten ihan täyspäiväisesti en ole ehtinyt neulomaan.

Olen muutaman päivän ajan tutustunut blogispottiin. Onnistuin sähläämään blogini osoitteen sinne väärin. Eilen yritin muokata vaan eipä se onnistunut. Lisäsin blogin sinne uudelleen korjatulla osoitteella, joten se on nyt kaksi kertaa listattuna. Palautelaatikon kautta yritin laittaa postia ylläpitoon mutta onnistuinkin lähettämään sen vain itselleni *röhönaurua* Laitoin nyt aamulla ylläpidon blogiin kommenttia. Käykääpä muuten lukemassa tämänpäiväinen postaus sieltä. Kiitos, Makepiece kun ilmoitit virheestä. Toivottavasti se saadaan korjattua.

Alkutalvesta asti olen käynyt silloin tällöin Bloglinesin toimintaa tutkailemassa. Mukavampaa olisi  kyllä seurata suomenkielistä joten olen lisännyt joitakin blogeja Googlereaderiin. Saa nyt nähdä mitä listaa ryhdyn ensisijaisesti käyttämään. Näihin kahteenhan saa myös ulkomaiset blogitkin listattua. Odotellaan kunhan Blogilista toipuu muutoksistaan kunnolliseksi ja toimivaksi.

Seuraavalla kerralla kirjoittelen enempi neuleista joita olen viime aikoina tehnyt.

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti