keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

FILATI -LEHTIÄ


Tätä lehteä olen ostellut irtonumeroina jo reilut pari vuotta. Neuleet ovat kauniita ja istuvia. Tosin vasta nyt olen laittanut puikoille yhden mallin tämän kevään Filati Handknitting -lehdestä n:o 33.

Ohjeet ovat Lana Grossan langoille. Äsken kävin katselemassa firman lehtiesittelyjä ja kerrassaan kauniita malleja! Filati, Filatihandknitting, Linea Rossa, Merino/Cotone, Kids&Babys, Men ja vielä Booklets.

Novitan Neulomossa ihmeteltiin kun kesän Filati handknitting (34) ei ollut vielä ilmestynyt kauppoihin. Minä en ollut vielä edes ehtinyt kaivata sitä. No kun ei ole uutiskirjettä lehtipisteeltä minullekaan kuulunut laitoin tilauksen viime perjantai-iltana Saksaan Rikes Wollmaus -firmaan. Ja tänään keskiviikkona oli jo laatikossa!! Sanoisinko, että oli nopeaa toimitusta!

Accessories lehtinen tuli ekstrana Handstrick -lehden välissä. Lehtinen sisältää lisäkuvia somista kesäkasseista sekä muista pikkuasusteista joita on käytetty neuleiden kaverina Handstrick -lehdessä. Kai niitä voisi jostain tilatakin kunhan netissä vähän surffailisi lisää :)

Pakollinen kukkakuva: Haaga on mahtavassa kukassa pihallamme.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti