tiistai 24. kesäkuuta 2008

KESKENERÄISIÄ


Linjoilla ollaan! Esittelenpä tässä nyt keskeneräisiä töitäni kun valmiitakaan ei ole. Joka päivä ovat puikot heiluneet, mutta eivät tarpeeksi ahkerasti. Tänäänkin taasen työt kutsuvat. Takana ruhtinaalliset viisi päivää juhannusvapaita. Kesän pisin jakso! Kolmosripari on alkamassa työmaalla. Kuukauden kuluttua alkaakin nelosripari johon meidän 14v on osallistumassa. Töitä siis luvassa kotonakin! Nytkin olen viikonlopun konfirmaatiojuhlaan (lastemme serkun) luvannut leipoa kakkua ja pikkuleipiä.



Syksymmällä sitten voinen taas keskittyä neulomisiin paremmin! Tänä kesänä jätin kasvihuonekasvatuksenkin tauolle kun kaikkea ei ehdi millään vaikka tahtoisi. Itse kasvatetut ja  kypsinä kerätyt tomaatit ja kurkut ovat nimittäin kaikista makoisimpia!



Siis niitä keskeneräisiä...



Jakkuun hihat (alimmaisina kuvassa) ovat edenneet melkein pyöriöihin asti. Päällimmäisinä takakpl ja etukpl:eet.





Tästä varmaan kaikki tunnistavat Kirin. Lankana Evilla 6/2 Kettu.





Välityöksi syntyy sukat Step -langasta. Minun oli pakko ottaa puikoille jotain mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa, kuitenkin tarpeellista. Syynä tähän oli pienoinen irtiotto pitsineuleisiin (haluaisin jo kuitenkin palmikkoa!).



Suurin syntipukki on kuitenkin jalkapallon EM-kisat. Jakun hihoissa alkoi esiintyä jo sen verran virheitä kisoja seuratessa, että taisin purkaa enemmän kuin neuloa uutta. Sukankudinkin oli välillä vain tipahtanut syliin kun oli jännittävä matsi menossa.



Vaikka täällä onkin hiljaisempaa käyn kyllä suosikkejani lueskelemassa iltaisin, vaikka harvoin ehdin puumerkkiä jättää käynnistäni.



Värikästä keskikesää kaikille! Lopuksi kuvia pihakierrokselta!















Koristeomenapuu 'Linnanmäki' kukki näin upeasti pihallamme juhannusviikolla. Kuten kuvasta näkyy, tänä kesänä puutarhurillamme on mottona "hallittu hoitamattomuus" :D



Heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti