maanantai 21. heinäkuuta 2008

Panache -huivi edistyy


Tässä vähän väliaikatietoa Panache -huivista. Alkuun vähän jännitti aloittaa huivimallin neulominen kirjoitetulla ohjeella. Kaaviot ovat tuntuneet paljon selkeämmiltä seurata. Tämä huivi poisti sen jännityksen!

Tähän asti (krs 111 alkamassa) ainakin ohjetta on ollut helppo seurata ja kuvion mallikerta jää mieleen nopeasti.

Lankana huivissa on Grignascon Merinosilk jota jo vuosi sitten olen ostanut. Käytän lankaa kaksinkertaisena. Puikot aluksi 3,5 jotka vaihdoin neloseen ja nyt pistelen 4,5 puikoilla menemään. Ohjeessa käytetään puolta numeroa suurempia puikkoja. Huivistani tulee varmaan hiukan pienempi, mutta toivttavasti ainakin lanka riittää koko huiviin. Tähän lankaan soveltuvaa jämää ei langoistani löydy. Vaikuttaa ainakin riittoisalta langalta.





Kuvassa huivi on muistaakseni edistynyt noin 90 kerrosta. Aurinko loi omat pilkkunsa kuvaan vasemmalle. :) Kaksinkertaista lankaa neuloessa saa ollakin tarkkana, että molemmat langat neuloutuvat koko ajan. Muuten lanka tuntuu oikein miellyttävältä.

Minulla on taas työpäivä alkamassa. Kyydin saan sinnepäin, mutta takaisin tulen illalla pyörällä. Liikuntaa on lisättävä, jotta kilot alkaisivat karista.

Olen saanut huomionosoituksia, kiitos SeijaP! Lisää niistä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti