maanantai 11. elokuuta 2008

Enää yhdet rippijuhlat jäljellä...


Eilen vietimme siis 14v:n rippijuhlia. Vielä lauantaina jännäsimme joudummeko viettämään juhlia pelkästään sisätiloissa, mutta konfirmaation loppupuolella huomasin, että kirkon ikkunoista pilkisti edelleen lähes pilvetön taivas.

Itse tilaisuus herkisti minua äitinä (jo toista kertaa) niin ettei laulamisesta meinannut tulla oikein mitään. Saatikka jo silloin, kun lapset saapuivat ristikulkueena kirkkoon poikamme kantaessa ristiä kulkueen edessä kaivelin nenäliinaa taskusta...

Vaikka taivas välillä pilveilikin iltapäivällä, sää oli kuin tilattu ja takapihamme toimikin terasseineen olohuoneenamme juhlien ajan.

Järjestelyt saimme tehtyä mukavasti ajoissa. Sunnuntaiaamuksi jäikin lähinnä leipomusten ja salaattien koristelut  ja muut pikkuviimeistelyt. Tämäkin sai kuorrutteen aamulla


Anoppi teki toisen kakun. Yksi kakku ei olisi riittänytkään!

Salaatteja ja muuta purtavaa tarjoilimme aluksi. Makeita herkkuja vähän piiloteltiin liinankin alla aluksi...


Kaikki vieraat osasivat vielä jättää sopivan kolosen makeille herkuillekin, jotka sitten vihdoin viimein paljastuivat


Tämähän piti jo tietysti avata heti kirkosta tultuamme. Tosin vasta viimeiseksi, pientä piinaa pojalle :D


Ensi kerralla voisin yrittää jotain neuleaiheista asiaa. Nämä juhlat kruunasivat lastemme kesäloman lopun. Huomenna alkaa aherrus. Tytär aloittaa lukion, juhlien sankari ysiluokan ja kuopus kuudennen. Niin se aika rientää!

Nyt sohvalle! Johan minä tässä kävin yhtä leiriporukkaa jo tänään ruokkimassa ja puikot kutsuvat jo sohvannurkassa. Ehkäpä päivitykset tästä jo hiukan tihenevät vähitellen, kun työt alkavat loppukuusta hieman hellittää.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti