lauantai 13. syyskuuta 2008

Perjantai-iltaa pikaisesti


Sadonkorjuu on pitänyt minut kiireisenä. Eniten ihan luonnon antimien säilöminen, hetki sitten sain suppilovahverot pakastusvalmiiksi. Puolukoita laittelin tässä viikolla myös. Vanhempani ovat onneksi innokkaita poimijoita. Keräisin minäkin mielelläni jos vain suinkin ehtisin. Viime syksynä kuivatin  sienet. Lyhykäistä on teksti näköjään tänä iltana... Päätin kuitenkin hiukan ilmoitella itsestäni, vaikkei mitään valmista käsin neulottua työtä olekaan esiteltävänä.



Neulekone on puikkojen sijaan saanut taas rehkiä töitä. Pipoja neuloin viikolla vapaapäivinä karviaismehun keiton lomassa.

Sukkia olen neulonut ihan puikoilla, kaksia erilaisia vuorotellen. Sukkalankaklubin langasta neulon Paraphernalia -sukkia itselleni. Äsken aloitin juuri oikeaa sukkaa vasemman tultua valmiiksi. Toiset tekeillä olevat sukat ovat tulossa miehelleni, ihan peruskamaa ovat Step -langasta.

Edellisessä kirjoitin Huiviklubin langan tulleen. Sitä aina ohikulkeissani hiplailen, vieläkin. Nyt uskallan jo kuvankin laittaa ja sävyhän ei tietysti ihan samana ole kuvassa. Kylläpä on taas hidasta toimintaa... ja levytilakin vähissä. Ja nukkumaankin jo pitäisi päästä...




 
ja lähituntumaa...





ja hypisteltävää teillekin :)




Hyvää yötä! Ja kiitos lapaskommenteistanne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti