perjantai 31. lokakuuta 2008

Sukkia vielä...


Viime hetken tilastointia Hillokellariin. Lähinnä koneella olen neulonut, Nallesta ja Stepistä, sukkia siis. Osaa en ole muistanut/ehtinyt kuvata, mutta yhden satsin sain talletettua kameralle.




Päällimmäiset Austermann Step 6 -lankaa, sitä paksumpaa, alemmat ovat Nallea. Tämän lisäksi 2 paria miesten kokoisia Nalle-lanka -sukkia ja 4 paria Step -sukkia. Nämä karkasivat kuvaamatta maailmalle.

Tuo Step 6 paksuinen lanka on todella miellyttävää lankaa, 3 paksuisilla bambuilla tikuttelin. Lanka on hiukan paksumpaa kuin Nalle, mutta ohuempaa kuin 7-veikka.

Kiitos Eva sinulle antamastasi huomionosoituksesta!





Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:


1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.


2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.


3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.


4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen. 5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.


Annan tämän kaikille neuleblogeille eteenpäin. Nyt tuntuu todella vaikealta valita niistä useammasta sadasta seuraamastani blogista vain viisi.

Baskerin ohje on hautumassa. Kiitos mielenkiinnosta! Tällä hetkellä tuntuu aika kuluvan neulomisissa niin intensiivisesti että ohjeeseen paneutuminen on katkolla.

Lopussa kiitos seisoo eli kiitos sukkakommenteistanne, kommentit ilahduttavat aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti