maanantai 10. marraskuuta 2008

Avunantoa Bambumetsä -sukkiin



Laitan ihan oman otsikon alle tämän jutun. Bambumetsäsukkien kommenteissa kaivattiin apua.

Kyllä ohjeen mukaan silmukat täsmäävät pohjepuolellakin. Ihan kuvion mukaisesti jätät todellakin ne tyhjät ruudut väliin. Muistithan myös neuloa bambuneuletta lehtikuvioiden eli ruutupiirros II:n molemmilla puolilla 6 silmukalla, siis ennen kuin aloitat lehtikuvioneuleen: neulo 6 s bambuneuletta sitten väliin ruutupiirros II ja sitten ne 6 s bambuneuletta

Vähän aikaa kun kelasin mielessäni (nopeasti muuten tiedot katosivat muististani, vastahan minä ne sukat neuloin) ohjetta muistinkin siis, että kyllähän siinä lehtien kohdalla mallineuleen silmukkamäärä (11 s) lisääntyykin 15:een, kun kaikki lisäykset on neulottu. Sitten ne kavennusten myötä taas vähenevät 11:een.

Ja sitten vielä ... kyllä sohjeessa taisi pieni virhekin olla: krs:lla 140 löysin omat lyijykynämerkintäni:   ...., 2 s nurin yhteen, 4n, 11 s ...  4n... siis punaisella olevat ovat oikein. (siis kavennat niitä krs:lta 114 alkaen lisättyjä silmukoita vaan pois)

Jos enää tulkitsin oikein omia muistiinpanojani. Korjatkaa vaan jos olen väärässä!

No toivottavasti nyt osasin selventää, Mappe. :)

Yleisesti:
Neulonut olen täällä kyllä kaiken aikaa, koneella siis. Tuotokset ovat olleet sukkia ja pipoja ja ne ovat lennähtäneet nopeasti eteenpäin enkä kuviakaan ole muistanut ottaa... Lapastelut ovat jääneet vähän syrjään keskeneräisinä.

Heips! Palaan kyllä linjoille lähiaikoina. Lauantaina olen muuten lähdössä Tampereelle messuille. Nyt nukkumatti kutsuu kun saan korjata kirjoitusvirheitä tämän tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti