tiistai 20. tammikuuta 2009

Baskeri


valmistui viime viikolla. Tämä matkasi jo eteenpäin viikonloppuna, enkä ehtinyt kuvata ulkona päivänvalossa.


 



Lanka Ohut Pirkka kolminkertaisena


puikot 5, 5,5 ja 6


menekki, en muistanut punnita, yli 100 g kuitenkin


sovelsin omia Sandness Alfasta neulomani baskerin muistiinpanoja. Tuossa postauksessa on vähän esittelyäkin minusta... blogini ollessa melko tuore silloin. Baskeri on edelleen kovassa käytössä sekä pyöräillessä että autoillessa. Alfabaskerin neuloin tämän hupparin jämälangoista



Näkyy sama malli nyt olevan uusimmassa Novitassa pitkänä versiona. :)


 



Tuon reunuksen voi myös taittaa kaksinkerroin, jolloin ilme vähän muuttuu



Siitä tuli myssy! Vähänkös taas tuli näitä kuvia liitettyä Nauru


Nyt on sitten yksi vuosi lisää plakkarissa. Sunnuntaina lähipiiri onnitteli minuakin kun pääasiassa noita tyttären 17 v juhlia vietimme.


Ravelryssä on meneillään hieno keskustelu liittyen suomenlampaan villaan. Se villa on aina ollut sydäntäni lähellä. Olinhan yhden tätä asiaa edistävän villapuodin työntekijänä vv. 1987-91 lähes koko yrityksen olemassaolon ajan Lappeenrannan Linnoituksessa.


Liike lopetettiin vuoden 1991 lopussa pari kuukautta sen jälkeen kun olin jäänyt äitiyslomalle. Jo keväällä työnantajani ilmoitti että näin tulee käymään ja pari päivää lopetusilmoituksen jälkeen varmistui esikoisemme odotus... Olipa aikamoinen yhteensattuma! Liike taisi olla vähän aikaansa edellä silloin... tai ainakaan täällä työläiskulttuurissa ei riittävästi ymmärretty käsityön päälle. Harmi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti