perjantai 23. tammikuuta 2009

Kevätyllätyshuivi etenee


Eilen illalla tikuttelin joutuisasti kakkosvihjeen. Aluksihan suunnittelin tekeväni huivin punaisesta Pirtin kampalangasta 85 tex x 2 joka on tämän nykyisen 110 tex x 2 edeltäjä. Päädyin kuitenkin siis keväisempään väriin, vihreään jota ei ole enää ollut kartalla vähään aikaan.



Vanhaan ilmoitustauluun on kätevä pingottaa tämä pieni alku näytille. Vihreäkin näyttää jo paremmalta kuin edellisessä kuvassa.


No, kakkosvihjeen variaatio houkutteli aloittamaan toista huivia, tämä alku etenee ilmeisesti liian nopeasti Cool. Kohta olenkin sitten tietysti "pulassa" huivineni. Se punainen pääsi sittenkin puikoille!



Tämän kuvan otin tyttären puukässässä ala-asteella tekemän jakkaran päällä. Jakkara toimittaa takanlämmittäjän istuinta olohuoneessamme. Sitten vasta muistinkin tuon ilmoitustaulun...


Minusta tämäkin näyttää kauniilta ainakin tässä vaiheessa. Tuli vaan mieleen, että näinköhän tämän sileän osuuden voisi jättää poiskin kun silmukkalukukaan ei muutu ennen vihjeen loppuosan lisäyksiä. Ainakin paksummalla langalla voisi varmaan säätää kokoa jättämällä kerrosia pois, niin ei tulisi liian suurta.. HMM Milloinkas se kolmas vihje tulee...


Nyt avantoon jäähylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti