keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kissankäpälä -huivi #2


Tässä esittelen uuden Kissankäpälä -huivin, mallihan on sama kuin alkuvuodesta valmistunut luonnonvalkoinen versio. Päätin nyt sitten ristiä huivimallin tuon aloituskuvion mukaisesti Haapsalu Sall -kirjassa olevan pitsikuvion mukaan.


Lanka Pirtin kehräämön kampalankaa tex 110 x 2

puikot 4 ja 4,5 pitsiAddit

menekki 108 g

koko n. 180 x 89 cm


Maisemat eivät juuri ole muuttuneet sitten valkean huivin kuvaamisen melkein kuukausi sitten! Valokuvat ovat vähän ylivalottuneita, mutta pilvisellä kelillä olisi muuten tullut melko tummia kuvia. Taustalla olevassa koristeomenapuussa pikkuiset omenat ovat pysyneet sitkeästi oksissa kiinni, mitä nyt jotkut omenat ovat hiukka räjähdelleet hauskasti pakkasessa!


Ensi alkuun otin itse pelkkiä tasokuvia, mutta pyysin kuitenkin tällä hetkellä yksikätisen mieheni ottamaan muutamia kuvia. Oikea olkapää nimittäin lähti sijoiltaan kaukalopallossa parisen viikkoa sitten. Urheilu on vaarallista! Joulun aikaan nuorimmaisella oli jalka kipsissä, kun ukkovarpaasta murtui pieni luu sählypelissä.


Ohjeen kirjoittamista en ole unohtanut, mutta sitä pähkäilen sitten myöhemmin. Se vanhojenpukuprojekti nimittäin alkaa kohta!


Tunnelmallisia auringonlaskun värejä parin viikon takaa.


Sormet kohmeessa kiertelin parisen viikkoa sitten kuvaamassa pihallamme jalustan kanssa.


Vihreä valo piharakennuksen nurkalla tulee katulampusta. Näissä sinisissä sävyissä on jotain mikä kiehtoo minua kovin! Saatte varmaan nähdä näitä lisääkin!

Nyt neulomaan koneella pipoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti