perjantai 12. helmikuuta 2010

Poimutusta


Urakalta tämä tosiaan tuntui eilisen päivän aikana useampaan otteeseen! Tässä on 7 metriä lakanakangasta kasassa! Tänä aamuna kiinnitin tuon ripsinauhan vyötärölle. Ompelin ripsinauhan kaksinkertaisena jotta tuo määrä kangasta asettuisi ryhdikkäästi vyötärölle.


Kuvassa se on vielä nuppineuloin kiinnitettynä. Väliin kuuluu sovituksen uhrilta aaiii auts. Kaikkea sitä joutuu laps kärsimään. En ole raskinut ostaa vieläkään sovitusnukkea, kun ei näitä ompeluksia niin runsaasti ole viime vuosina tullut tehtyä. Miksiköhän? Ihan mukavaahan tämä vaihteeksi on. Niin ja pystyisihän sovitusnukkea hyödyntämään neulevaatteiden huolittelussakin.


Vaatimuksena oli, että näkyyhän tuo kisuli kans kuvassa Niin, tuota poimutettavaa tuli kaikenkaikkiaan 24 metriä plus vyötärön kolme. Lyijykynällä merkitsin noiden poimutelmien kohdat. Tosin laskin niitä kuitenkin hiukan alemmas alkuperäisistä merkinnöistäni.

Tänään leikkasin liivin ja vuorin siihen, sekä liivin alle tulevan puseron sain lähes valmiiksi. Ehdinpä vielä kasata liiviäkin hiukan. Niistä ei nyt ole kuvaa kun sovitettavalla oli kiireinen päivä kaikkine autokouluineen. Ratin takanakin on jo ehditty istua kaasujalkaa ja kytkinjalkaa käyttäen. Onkohan kakkosauton osto kohta lähellä? Tämä nykyinen kun on automaattivaihteinen. Voisi olla parempi alkuun ajella ihan manuaalivaihteilla.

Huomisaamuna ehdin vielä hetken jatkaa ompeluksia ennen töihin lähtöä. Onneksi ensi viikolla on vielä vapaapäiviä ompelua varten. Oikeastaan pahiten kesken onkin enää tuo liivi.

Nyt sohvalle neulomaan!

Mukavaa perjantai-iltaa. Taitaa minulta olympia-avajaiset jäädä yöllä katsomatta.



Lopuksi pari kuvaa samasta koivusta, eri kellonaikaan! Tammikuun 25. päivällä ja auringon laskun aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti