tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kai-Mei -sukat


Tämä malli näyttää Ravelryssä ainakin olevan Cookie A:n sukkakirjan Sock Innovations suosituin malli. Pitkään olen  minäkin suunnitellut neulovani nämä. Nyt ne sitten ovat esittelyvuorossa.



Kai-Mei -sukat Cookie A:n kirjasta Sock Innovations


lanka Austerman Step Easy väri 134


puikot 2,25 KnitPro Harmony


menekki 70 g


koko n. 38-39


Oikien mukava malli neuloa, varsinkin tuo kuvio-osuus. Varren resoriosuus tuntui etenkin ensimmäistä sukkaa neuloessani melko puuduttavalta, mutta tilanne korjaantui heti kun pitsikuvio alkoi. Melkolailla ohjeenkin mukaan neuloin sukat.


Kylläpä oli hankalasti kuvattavat sukat, lähinnä tuo väriyhdistelmä varmaankin aiheutti harmia. Kamera ei suostunut oikein tarkentamaan kuvattavaa kohdetta. Näihin on nyt tyytyminen! Langan nimessä tuo Easy ei todellakaan tarkoita helppoa kuvattavaa :D


Sukkien kärjet ovat hauskasti samanlaiset, vaikken edes yrittänytkään kohdentaa väritystä identtiseksi molempiin sukkiin.



Ensimmäisessä kuvassa sukat ovat tyttären jaloissa ja toisessa kuvassa sukat ovat minun räpylöissäni. :) siis toinenhan tässä vain näkyy...


Lunta riittää vielä pihallamme vaikka kinokset ovatkin jo pienentyneet reilusti.


Sen verran Etelä-Karjalan Sytomyssyasiaa että valmiita myssyjä voi viedä myös Outin Kyläkahvilaan Saimaantie 7 Joutsenossa.


Mukavaa tikkutiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti