keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Välipalatyö


Minulla on aina tekeillä joku simppeli neule, johon on hyvä tarttua automatkoilla tai vaikkapa kyläillessä. Tämä huivi sai alkunsa työpaikan virkistysmatkalla Tallinnaan tässä hmm... lokakuun alkupuolta se taisi olla. Valmiiksi neuloin saman kuukauden loppupuolella.



Lace Ribbon Scarf


Sandnes Alpakka, väri 3031


addipyöröt 4


menekki 138 g


koko 132 x 20 cm



Tällä samalla mallilla minulla on eräs toinenkin huivi tekeillä, ollut jo toista vuotta. Jostain syystä se ei ole puhutellut minua ja se on jäänyt unohduksiin. Muutaman kerroksen olen sitä kyllä hiljattain neulonut. Lanka on tummaa joten se saattaa myös vaikuttaa, vaatii todella hyvän valaistuksen, että tulee virheetöntä jälkeä... ;D Joka tapauksessa malli on oikein mukavaa, samoin se keskeneräisen huivin tumman vihreä lankakin. Ja oli tämä alpakkainenkin  miellyttävää neulottavaa.


Eilisessä Etelä-Saimaassa (16.11.2010) oli mukava juttu Pirtin Kehräämöstä. Kannattaa käydä vaikka kirjastossa lukemassa.


Jatkan vielä tätä "harharetkeäni" (kun en kotimaisesta villasta neulonut) alpakkalangan merkeissä; vielä yksi kuva huivista jonka vein Outin kyläkahvilaan hypisteltäväksi. Alla olevassa kuvassa väri toistuu melko oikein.



Suomalainen villa on nimittäin todella lämmintä. Keskimmäisen koulukaveri nimittäin kokeili hänen uusia lapasiaan ja kysyi että mistä tämä oli ostanut näin hyvät ja lämpimät lapaset... No tehän tiedätte mistä! :)


 Nyt vielä koneen äärestä toisen koneen ääreen hetkeksi!


Heippa ja hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti