maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kauppa avattu


 



Pitkään olen haaveillut nettikaupan perustamisesta... Lankamäärätkin ovat talven mittaan lisäytyneet reilusti ja kaikkea sitä lankamäärää en ole mahduttanut Kyläkahvilan hyllyihinkään.


Nyt se on vihdoinkin totta! Tässä viime viikkojen aikana olenkin ottanut runsaasti kuvia ja lataillut niitä. Nyt olen saanut jo melko paljon laitettua tuotteita esille. Joten ovet voivat aueta jo kokonaan kauppaani, josta löytyy sekä valmiita neuleita että paljon erilaisia lankoja. Joitakin lankalaatuja löytyy melkein kaikissa väreissä, toisia taas muutamissa. Tilaan toki tarvittaessa mielelläni toivevärejä/-laatuja. Neulevalikoimakin selkeytyy pikkuhiljaa, nyt siellä on hiukan sekalainen seurakunta esillä.


Sydäntäni lähellä ovatkin Pirtin Kehräämön langat, kuten arvata saattaakin. Karstalankoja en ole ehtinyt vielä juuri lisätä puhumatta Haukkulangastakaan. Paljon sieltä vielä puuttuu muutakin, mm. Addin pyöröjä, Teetee Elegant, Sandnesin Kitten mohair ja Sisu sekä Lanett -langat... ja Step langat. Osa tuotevalikoimastani löytyy entiseen tapaan Outin Kyläkahvilasta. Siellä olevia en ole vielä nettimyyntiin laittanut.


Toivon teiltä kärsivällisyyttä kauppani suhteen. Puutteitakin löytyy siis vielä: varastossani on paljon muutakin neulomiseen liittyvää ja sitä hienosäätöäkin tarvitaan... Kauppapaikkakin on minulle melko uusi tuttavuus... yleensäkin verkkokaupan toiminta, tyytyväinen olen ollut tähän asti ainakin. Ja jostainhan se on aloitettava: siis Lämpimästi TERVETULOA vai pitäisikö sanoa TERVEMENOA visiitille uuteen melko villaiseen lanka-, käsityötarvike- ja käsityökauppaani!


Maksutapana kaupassani toimii ainoastaan verkkomaksu, ennakkomaksulla voin kyllä toimittaa sähköpostitse kyseleville kuten tähänkin asti. Kaupan sivuilla on helppo käydä katsomassa valikomaa. Ennakkomaksun haluavien on hyvä kyllä varautua siihen mahdollisuuteen, että tuote on ehditty juuri ostaa myös verkkokaupasta, jollen ole juuri samaan aikaan lukenut sähköpostia kotosalla ja päässyt päivittämään kaupan hyllyä. Mutta ei hätää! Ainakin peruslankoja saan lisää, toimitusaika kyllä pitenee. Erikoiserien ja -värien kohdalla saatavuus on huonompi. Verkkomaksu on siis ensisijainen maksutapa.


Toimitustapoina maksuton nouto, tai postitse pari vaihtoehtoa. Mutta nyt teidän ei tarvitse moisia toimitusmaksuja miettiä vaan


AVAJAISTEN KUNNIAKSI langoista ja hahtuvakiekoista ei mene toimitusmaksua tästä hetkestä alkaen, vaan valitkaa toimitustavaksi Itella (0,00) euroa!!! Tämä tarjous on voimassa huhtikuun 2011 loppuun asti ja koskee siis vielä myös huhtikuun aikana lisäämiäni lankoja, joten käykäähän  pyörähtämässä myöhemminkin!


Ja niitä toiveita kaupan suhteen saa esittää, ainakin valikoimiin voin vaikuttaa. :)


t. villainen anne eli villanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti