perjantai 25. huhtikuuta 2008

REISSUSSA


Kun alkuviikon neuloosista selvisin, niin keskiviikkona oli jälleen neulojan tunnelmat huipussansa :) Kiitokset vielä neuloosikommenteistanne :) oli hauska lukea niitä :) Se pingottimien kääre oli jotain muovia. Pingottimien viimeistelyä ajattelin tarjota kenties kuopukselle puuhasteluksi jos vaikka innostuisi tekemään.

Kävimme miehen kanssa Jyväskylässä keskiviikkona. Kuopuksen soittopeli oli ollut siellä huollettavana ja päätimme viettää samalla pienen loman ihan vaan kahdestaan! Eipä tarvinnut kauan pohtia mitä kautta sinne ajellaan. No Hiirolaan vei matkamme tietenkin.


Ja tauoillakin tietenkin neuloin, Step-sukkaa :D

Kun kerrankin, pitkästä aikaa, pääsin paikan päälle tutkimaan kehräämön hyllyjä niin hypistelin lähinnä tuotteita, joita ei lankakartalla eikä nettisivuilla ole esillä. Yleensä tilaan nimittäin puhelimitse. Joskus muistan kysellä erikoiseriä, mutten aina. Tässä muutama kuva auringon valkaisemina otoksina ostoksistani.

Silkkivillaa (50% ja 50%) 140 tex x 3, 100 g n. 230m, puikot 3-4

Ylimmäisen valkoisen vyyhdin olen hankkinut jo aiemmin keväällä. Onneksi niitä vielä löytyi! Näitä nimittäin lähdin vähän hakemaankin. Värillisiä lankoja oli rajoitetusti hyllyssä jäljellä enää ja vielä vähemmän minun jälkeeni.


90 tex x 3 kampalankoja, näitäkään ei löydy värikartasta. Tuo valkoinen on valkaistua eikä siis luonnonvalkoista.



Hahtuvalankoja, eikä löydy kartalta. Ylinnä ruskehtavaa ja alemmat sini-vihreä-lilakirjavaa.

Ja sokerina pohjalla huiveiksi tarkoitetut meleeratut 140 tex x 2 karstalangat


Näissä on pohjana harmaakirjava lanka (väri 75) värjätty lankakartan eri väreissä, esim alin 305 värillä. Kauniita sävyjä ja uusia värejä "vähällä" vaivalla. Eikä ole näitäkään värjäyksiä kartalla. Kokeilkaahan värjärit tätäkin lankaa tai jotain vastaavaa.

Eilen sitten kotiuduimme illalla Mikkelin torin ja Kenkäveron kautta kotiin. Lapsetkin olivat pärjänneet ilmeisesti ihan hyvin ilman meitä. Talo oli pystyssä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti