perjantai 10. syyskuuta 2010

Sukat #2 laariin



7-veikkaraitaa


puikot 3,5


silmukoita 14/puikko


kärjestä aloitettu


menekki 136 g


koko 43-44


Nämä valmistuivat eilen automatkalla Helsinkiin, sopivasti ennen Koriaa! Siellä sijaitsee sopivasti levähdystaukopaikka noin puolivälissä matkaamme. Laareissa ei ollut kuin yksi virheellinen nyssäkkä petroolia Isoveljeä ja muutama Huopanen mix kerä jotka saivat tällä kertaa jäädä sinne. Muutaman kerän ostin kuitenkin hyllystä 7 veljestä tossujen neulomiseen.


Helsinkiin suuntasimme koska keskimmäinen oli menossa Ozzyn keikalle Hartwall Areenalle. Alunperin olimme miehen kanssa vain "hakemassa"  poikaa takaisin keikan jälkeen kun tuo yöpyminen olisi ollut hankalaa. Sanoin että pääseehän siinä kyydissämme kyllä Hesaankin päin. No löytyihän niitä lippuja meille vanhuksillekin vielä joten eipä ollut ajanvieton ongelmaa poikaamme odotellessa. Konsertti oli hyvä ja toivekin toteui kun Paranoid alkoi soida. Vanhoja tuttuja piisejä oli mukavasti ja muutama uusikin oli seassa.


Poika sai valmiit sukatkin itselleen. Ehkäpä ne olisivat olleet tarpeen siellä lavan edessä, kun Ozzy pisti vähän vettä "kehiin" eli permannolle katsojien joukkoon. Märkähän tuo poika olikin autoon palatessaan! :)


Nyt ruokaa laittamaan!


Heippa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti