keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Varresta varpaisiin


Tilasin uuden sukkakirjan itselleni. (taas) Kirja on Novitan Neulomon innokkaiden sukankutojien upea kokoelma monipuolisia ohjeita. Niin pitsiä, palmikkoa kuin perussukkaakin. Onpa ohje myös koneneuleisillekin sukille. Kirja on kierrekantinen, joten sivua ja ohjetta on kätevä seurata kun kirja pysyy auki oikealla aukeamalla. 



Olen jo aloittanut kirjan ohjeella sukat. Sukat aloitin KYJYN merkeissä numerolla 5. Tältä näyttää sukanvarsi... yllätys yllätys



Malli on kirjan ensimmäinen, nimeltänsä Candy. Tämän päivän työ on aloittamatta, nimittäin KYJYneuletyö... Mitenkähän minä oikein pärjään noiden aloitettujen kyjyjen kanssa kun tavallaan en kovin montaa työtä pidä samaan aikaan kesken. No, sehän nähdään! Onhan tässä runsaasti aikaa..


Numerolla 4 aloitin koneella tällaisen työn



Tästä näette tosin vain nurjan puolen, koska tämäkin on kesken. Kuvakin on vähän suttuinen kun kuvasin tämän sisällä. En vain tällä kertaa viitsinyt kantaa konetta pihalle. (tässä kohtaa pitää vähintäin hymyillä) Kaikkia keskeneräisiä aloitettuja Kyjyjä en täällä varmaankaan malta esitellä, mutta Ravelryn puolella olen työt kirjannut ja kuvannutkin.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti