tiistai 26. kesäkuuta 2007

VALMIS!



Ihana tunne, työ valmistui. Sain itselleni uuden puseron! Lauantaina voinkin laittaa sukulaistytön 2v synttäreille tämän neuleen ylleni.


Täydentyy samalla valmiiden töiden listakin tuossa sivupalkissa. Lankana siis Sirdar Just Bamboo, puikoilla 5,5 ja langanmenekki siis vain 465g. Turhaan huolestuin langan loppumisesta kesken. Alunperin ostin nimittäin 600g ja myöhemmin 100g lisää. Ohje löytyy Suuri Käsityö -lehden huhtikuun numerosta. Alkuperäinen ohje on Malibulle (Novita). Oikeasti lanka on hiukan vihertävää ja aikomus olikin saada Project Spectumiin tämä, mutta myöhästyin melkein kuukaudella. Pöh!

Nyt sitten tekisi tietysti heti aloittaa jotain uutta, mutta täytyy varmaan hillitä ja neuloa vaikka keskeneräistä omppuhuivia. Rippijuhlien järjestelyt alkavat lisätä kotitöiden osuutta ja vähentää siten ennestäänkin vähäistä neulomisaikaani. Lankojakaan en ole juuri ostellut, siinä olen pystynyt tiukasti (lähes) hillitsemään itseni.

Olohuoneen sohvannurkkaa voinkin jo siivota vähitellen, mallilehtiä ja lankoja jne. pois juhlien alta. Ainakin bambulangat pois.

Hauskaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti