sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

JAKKU EDISTYY


Tämä päivä on mennyt lähes kokonaan neulomisen merkeissä, paitsi tietysti normaaleja kotitöitä on ollut välissä. Edes kauniin keväinen sää ei ole houkutellut pihatöihin. Niitäkin voisi vähitellen aloitella kun vaan huvittais...

KnitPicksit ovat toimineet mainiosti. Oikein ilo neuloa niillä. Niiden ansiosta en oikein malttaisi muuta tehdäkään. Hihoja olen jo neulonut kumpaakin kerien verran, takakpl lähes kokonaan ja etukpl:eitakin on kohta yhdet kerät kulutettu.

Todistusaineistoa. Takakappaletta neulon vielä muutaman kerroksen ennen päättelyä, kunhan varmistuu, että lanka riittää huppuunkin. Pientä jännitystä! Kuten kuvasta näkyy neulon hihat yhdellä pyöröpuikolla samanaikaisesti kuten etukappaleetkin. Täytyy vielä kokeilla muutkin koot puikoista ja tarkistaa että ovat varmasti ok. Vanhat pyöröt jätän suosiolla laatikon pohjalle varapuikoiksi.

Niin... Ohjehan on tämän kevään Novitasta, malli 30. Voisi jo puhua helpponeuleesta kun on Samoksesta tullut neulottua useampi vaate. Ei tarvitse miettiä kokoa vaan vertaan edellisestä silmukkamääriä ja kerroksia. Mallineule tietysti sanelee vähän myös. Tämähän on palmikkoneuletta vaikkei siltä näytäkään. Palmikot jäävät tässä nurjalle puolelle. Pahus, en muistanut kuvata nyt nurjalta puolelta, kuvaan sitten seuraavalla kerralla. Tästähän voisi tehdä vaikka kääntöjakun.

Vuodatus on taas tehnyt omia päivityksiään aiemmin tänään. Milloinkahan nuo haamuilut oikein loppuvat?

Nyt on lähdettävä ulkoilemaan ja oikomaan hartioita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti