maanantai 24. maaliskuuta 2008

MUST HAVE CARDIGAN



Se on valmis! Aamulla höyrytin ja ompelin napit ja kuvaussession tuloksia pihallamme seuraavaksi. Tuo lumen tulo vois jo pikkuhiljaa loppua. Tänään sentään aurinkokin näyttäytyy.

Must Have Cardigan
Ohje Patons-lehtisestä vähän modattuna
Lanka Pirtin kehräämön 110 tex x 4 kampalanka
puikot 3,5 ja 4,5
menekki 830 g

Tässä linkki Flickrin tagiin
Siellä koottuna koko prosessi.
Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Ohjettahan olen hiukan muokannut mieleisekseni, istuvuutta parantelin ja helmaa pidensin reippaasti. Alaselkäni kun on nykyisin melkoisen arka kylmälle. Vanhuus ei tule yksinään :)

Nappilista onnistui ensiyrittämällä kohdilleen. Silmukat poimin reunasta suoraan puikoille. Silmukkamaaäriä mallasin asettamalla helman resorin nappilistan kohdalle. Venytin sopivanoloiseksi ja laskin silmukat. Ei tarvinnut jättää arvailujen varaan.

Sitten takaa

Kuten näkyy lunta on meillä ihan reilusti

Naamakuviakin otettiin lähempää, muttei yhtään julkaisukelpoista... :D
Leikkimökin lipan alta ei paljastunut mitään erikoista...

Tässä viimeisessä kuvassa on mukana yksi valmis matkatyö: Huivi salomoninsolmuilla 6-lehtisenä toteutettu, ohje Kauhavan kangasaitan vihkosesta.

Kuvio ei erotu selkeästi, mutta tuo kuusilehtinen on minusta näyttävämpi kuin se perinteinen. Lanka Pirtin kampalankaa 90 tex x 3, menekki 54 g. Huivi on viimeinen punainen PS työni. Seuraavaksi puikoille haluan jo keväisempää alkavan jakson väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti