lauantai 23. elokuuta 2008

Haavistot aloitettu



Tähänkin tempaukseen osallistuin jo keväällä vaan yksiäkään en ollut vielä ehtinyt aloittaa. Eilen illalla sitten ryhdyin hommiin. Ravelrystä vähän katselin valmiita töitä ja päätin valita sellaisen ohjeen, johon ei ollut yhtään aloitettua projektia. Olisihan se kiva nähdä kaikkiin ohjeisiin jotkut valmiit työt kuvattuinakin.

Vaikka on jo monenlaisia projekteja tuloillaan syksyksi niin patistelenpa teitä nyt Haaviston lapasia neulomaan. Vielä puuttuu monta lapasmallia neulomatta! Kohta ne aamut viilenevät kuitenkin. Blogissa taitaa tosin löytyä useampi valmis työ kuin Ravelryssä. Mutta on sielläkin paljon malleja vielä tekemättä. No, kunhan olympianeuleet on lopetettu niin innokkaita lapastelijoitakin varmasti löytyy jälleen.



Kuviomalliksi valikoitui n:o 8 Jalasjärvi, mammani oli muuten syntynyt siellä!

Langaksi valitsin lyhyehkön mietinnän jälkeen Pirtin Kehräämön kampalangan 90 tex x 3. Musta on mustaa, mutta vihreä lanka on tosi vanhaa varastoa 80-luvun lopulta. Siis aitoa kasarilankaa! Värikartta oli silloin hiukan (!) erilainen kuin nykyisin. Värisävyt olivat paljon voimakkaampia nykyiseen verrattuna. Vanhasta kartasta jäinkin kaipaamaan monia vahvoja sävyjä. Niitä olen hyllyssäni vähän säästellyt. Näyttää moni samainen sävy löytyä tämän hetken vaatetuksesta.

Puikot kakkosen KnitPicksit. Silmukoita varressa 64 joten pari silmukkaa lisään sitten 2x2 resorin jälkeen ennen kuvion alkua. Aion tehdä näistä kiilalliset ohjeesta poiketen.

Kiitokset sukkakommenteistanne!

Sukkaklubin lanka odottelee sukkasadon alkamista ja Hyrna Herborgar odottaa ensin SecretWoolin huiviklubilankaa. Jos se yllätys vaikka kävisi tähän, jos ei niin sitten kaivelen omia hyllyjäni tai sitten ostan jotain muuta uutta, kuka tietää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti