perjantai 16. helmikuuta 2007

VIIKONLOPPU ALKAA



Vielä lisää: Novitan neulomossa innostuttiin yhdessä neulomisesta, johon innostuin mukaan. Saas nähdä miten ehdin kaiken toteuttaa:DD
EDIT: Klo 20.46  Lisäsin tuon lapaskuvan. Oli niin kaunista ja ihanaa katsella kummitytön ja muiden tuttujen "vanhojen" tanssia illalla. On tyttöjen tanssiaispuvut muuttuneet 26 vuoden aikana näyttävämmiksi.

Töistä juuri tulin, nopeasti ne vapaat menivät. Synttärilahjasäärystimet ovat vielä kesken ja synttäriverkkahousut ompelematta yksivuotiaalle kummipojalle. Töitä siis on käsitöiden saralla!

Illalla menemme kummitytön vanhojentansseja katselemaan ja sieltä vielä äitini synttäreille. Lauantaina ja sunnuntaina aamuvuorot ja synttäreitä sunnuntaina. Lapset lähtevät serkkupoikansa yksivuotispäiville mummin ja papan kyydissä. Mieheni ja minä lasten serkkutytön 14v-päiville työpäivän jälkeen. Täytyy jakaa perhe kahtia että tulee molemmissa käytyä! No ei vapaa-ajan ongelmia!!

Bloggailu jäänee vähemmälle tänä viikonloppuna.

Olisin lisännut kuvan tekeillä olevista lapasista tähän lopuksi, mutta kuvan otettuani patterit tyhjenivät, joten ne ovat nyt latauksessa.

Tässä kuva

 

Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti