tiistai 10. huhtikuuta 2007

LISÄÄ LEIPOMISIA



Huomisen kaverisynttäreille "tilattiin" ainakin tuulihattuja mansikkarahkatäytteellä, pikkupizzoja sekä jäätelökakku. Jäätelökakun teen rakentamalla pakettijäätelöistä ja koristelemalla sen milloin milläkin idealla. Jos onnistuu niin laitan sitten huomenissa siitä kuvan. En aio kuitenkaan muuttaa tätä leivontablogiksi vaikka leipomisia täällä taas vilahteleekin. :)

Helmis! Vaikeaa se on meilläkin saada valmiita leipomisia säilymään syömäreiltä piilossa. Vierasvaratkin katoavat salaisiin kitoihin pakkasesta. Nytkin paistoin kaksi parsakaalifetapaistosta ja jarrutella sain "maistajia"! Pitäisikö ryhtyä toteuttamaan kummitätini ohjetta: hän kuulemma teki aina pahaa ja paljon. Se olisikin varmasti riittoisaa! Tosin maistuvia ne hänen ruoat ovat silti oikeasti!

Arja! Kyllä meillä ennen sai leipomuksia pakastaa synttäreiden jälkeen, mutta nykyisin juuri ja juuri riittävät vaikka olisin leiponut mielestäni reilusti. Mummit ovat onneksi innokkaita leipojia joten jos en itse ehdi niin apuja löytyy. Kesken ei ole mikään onneksi päässyt loppumaan. Toivottavasti ei jakossakaan kukaan jää nälkäiseksi. Kyllä samaa taipumusta löytyy täältäkin, kaikessa syömiseen liittyvässä. Reilusti on varattava ruokaa ja sen seitsemää sorttia. En kyllä ole laskenut niitä. :)

Ensi kesän rippijuhlia on ryhdyttävä vähitellen suunnittelemaan. Heinäkuun puoliväli tulee tosi nopeasti ja lomaa minulla ei ole yhtään. Vapaapäiviäni sain sovittua juhlaviikonlopuksi. Pakastimeen on vähitellen yritettävä leipoa. Taidan jemmata avaimen uuteen paikkaan :D.

Tässä olikin perusteluni pitkittyneelle neulomistauolle. Alkuviikko olikin päivää lyhyempi eikä solmuhuivikaan ole vielä valmis. Wool loppui kesken joten jatkan Nallella.

Mukavaa loppuiltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti