tiistai 15. tammikuuta 2008

BASKERI JA VUOSIPÄIVÄ



Edit: ke 16.01. aamulla  Kiitos onnitteluista :D
päivitin tuota VALMIIT 2008 -sivua. Juulille tiedoksi: idean löysin 10/2006 Sandrasta, ohjetta kuitenkin säädetty reippaasti Pirtin langalle istuvaksi, varsinkin nuo lisäykset+kavennukset laitoin uusiksi. Samanlainen baskeri on minulla avatarena mm. Novitan neulomossa ja Ravelryssä.

Ilmoittauduin jälleen Project Spectrumiin. Tämä on kiva juttu, ainakin viimevuotisesta pidin.


Lisätietoja tempauksesta

Pieniä asusteita olen saanut alkuvuodesta vain aikaiseksi. No, työ alkoi haitata "vapaata" aikaani. Tämä baskeri on tehty käsin.

Näitä tuli reilu vuosi sitten tehtyä useampikin. Nyt ohjetta piti etsiä arkistoistani kissojen ja koirien kanssa. Ei meillä kyllä oikeasti ole kumpiakaan :) Onneksi löytyi, että sain tämän tilaushatun tehtyä.

Lanka Pirtin 90 tex x 3 kampalanka kaksinkertaisena.

Sitten ihan muuta asiaa. Huomasin nimittäin, että vuosi oli kulunut blogini aloittamisesta. Sattuipa vielä olemaan 12.1. eli  tismalleen vuosipäivänä sain You make my day -tunnustuksia teiltä!!! Parempia kukkasia en olisi osannut odottaakaan!!! KIITOS vielä kerran teille kaikille kävijöille! Tästä on todella mukava jatkaa bloginpitoa! :)

Olisi kiva kirjoittaa pieni kooste kuluneesta vuodesta ja parhaista hetkistä, mutta aika on rajallinen, harmi! Tyttären synttäreihin on tarkoitus ryhtyä leipomaan herkkuja. Itse asiassa tänäänhän ne ovat, mutta juhlimme vasta sunnuntaina. Kavereita tulee perjantaina viettämään juhlia.

Olisin vielä jotain halunnut kirjoittaa, mutta ajatus karkasi...

Tässä vielä
teille tuoksuvia syreeninkukkia viime kesältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti